Köylülerin üzerine yıldırım düştü

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Güllücü köyünde tarlada biber dikerken yağmurdan korunmak için ağaç altına giren köylülerin üzerine yıldırım düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.Ezine ilçesine bağlı Güllüce köyü yakınlarındaki bir tarlaya traktörle

Köylülerin üzerine yıldırım düştü

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Güllücü köyünde tarlada biber dikerken yağmurdan korunmak için ağaç altına giren köylülerin üzerine yıldırım düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Ezine ilçesine bağlı Güllüce köyü yakınlarındaki bir tarlaya traktörle biber dikmek için giden köylüler saat 16.00 sıralarında aniden bastıran yağmurdan korunmak için kendilerini kapalı alana atmak istedi.

Bu sırada G.Y ve H.Ş isimli 2 kadın kendilerini ağacın altına atarak yağmurdan korunmak isterken, diğer 4’ü de traktör römorkörünün altına gizlendi. Şimşeklerin de çaktığı sağanak yağmurda aniden 2 kadının bulunduğu ağaca yıldırım isabet etti. Olayda Yenioba köyü ile Ezine’den çalışmak için geldikleri öğrenilen G.Y ve H.Ş isimli iki kadın hayatını kaybetti.

Tarlada bulunan diğer çalışanların haber vermesi sonucu olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri kadınların hayatını kaybettiğini belirledi. Cesetler Ezine Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler