Korsana büyük darbe

Başkent’te polisin korsan yayınlara yönelik düzenlediği operasyonda 5 milyon TL değerinde bandrolsüz kitap ele geçirildi.Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin uzun süre yaptıkları takip sonucunda Yenikent’te bir işyerinde çok sayı

Korsana büyük darbe

Başkent’te polisin korsan yayınlara yönelik düzenlediği operasyonda 5 milyon TL değerinde bandrolsüz kitap ele geçirildi.

Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin uzun süre yaptıkları takip sonucunda Yenikent’te bir işyerinde çok sayıda korsan yayının piyasaya sürülmek üzere hazırlandığı belirlendi. Yapılan operasyon sonucu piyasa değeri 5 milyon TL olduğu değerlendirilen 1 milyon civarında kitap ele geçirildi. Aralarında İngilizce, Fransızca, Rusça ve Almanca kitapların da bulunduğu kitapların okul önlerinde ve kitapçılar aracılığıyla piyasaya sürüldüğü belirlendi. Korsan kitapların sahibi B.G., kitapları İstanbul’dan kiralık araçlarla getirdiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler