Korkusu onu canından etti!

İzmir’in Bergama İlçesi’nde, motosikletle kaza geçiren, trafik cezası kesilmesinden korktuğu için bunu gizleyen, "Yürürken düştüm" diye gittiği hastanede ayakta tedavi edilen lise öğrencisi 17 yaşındaki Emin Girgin, saatler sonra fenalaşınca götürüldüğü h

Korkusu onu canından etti!

İzmir’in Bergama İlçesi’nde, motosikletle kaza geçiren, trafik cezası kesilmesinden korktuğu için bunu gizleyen, "Yürürken düştüm" diye gittiği hastanede ayakta tedavi edilen lise öğrencisi 17 yaşındaki Emin Girgin, saatler sonra fenalaşınca götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Girgin’in iç kanamadan öldüğü bildirildi.

Bergama Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Emin Girgin, Bergama’ya bağlı Gaylan Köyü’nde askere giden bir yakınının eğlencesine katıldıktan sonra ilçeye dönüşte motosikletinin kontrolünü kaybederek düştü. Yaralanan Girgin, arkadaşlarının yardımıyla tekrar motosikletine binip evine gitti, üzerini değiştirdikten sonra vücudunda meydana gelen yaralar nedeniyle Bergama Devlet Hastanesi’ne gitti. Arkadaşlarına ehliyetsiz ve alkollü halde motosiklet kullandığı için ceza yazılmasından çekindiğini söylediği iddia edilen Girgin’in doktorlara yürürken düştüğünü ve yaraların bu nedenle meydana geldiğini anlattığı bildirildi. Beyanı üzerine ayakta tedavi edildikten sonra evine gönderilen Girgin, gece ilerleyen saatlerde rahatsızlandı. Ağzından kan geldiği bildirilen Girgin, yakınları tarafından Bergama Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Böbreği ve dalağında yara olduğunu ve iç kanama geçirdiği belirlenen Girgin, tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam