Korkunç ölümün sırrı çözüldü!

Kahramanmaraş'ta annelerinin ölümünün ardından yetişkin 4 kardeşin birlikte intihar etmesinin ardından "Anneye hastalık derecesinde düşkünlük" çıktı. Sosyal çevreleri olmayıp, avukat babaları ile de bağları kopuk olan, hayatta tek bağları olarak anneleri

Korkunç ölümün sırrı çözüldü!

Kahramanmaraş'ta annelerinin ölümünün ardından yetişkin 4 kardeşin birlikte intihar etmesinin ardından "Anneye hastalık derecesinde düşkünlük" çıktı. Sosyal çevreleri olmayıp, avukat babaları ile de bağları kopuk olan, hayatta tek bağları olarak anneleri Neyran Sağocak'ı gören 4 kardeşin, "O ölürse biz de ölürüz" düşüncesiyle hayatlarına son verdiği, annelerinin ölümünden sonra 2 kez daha toplu intihar girişiminde bulundukları ortaya çıktı.

Türkiye'yi sarsan 4 kardeşin toplu intiharı dün akşam Kahramanmaraş'ın merkeze bağlı Dereli Köyü Alıçsekisi mevkiindeki bağ evinde meydana geldi. İddiaya göre, bu hazin öykü şöyle yaşandı:Kentin tanınmış simalarından Kahramanmaraş Barosu'na üye 64 yaşındaki Av. Necdet Sağocak ile ikinci evliliğini yapan 63 yaşındaki heykeltıraş Neyran Sağocak'ın bu evlilikten 2'si kız 4 çocukları oldu. Daha önceki evliliğinden de 2 çocuğu bulunan Neyran Sağocak ile eşi Necdet Sağocak, tarih, felsefe ve mitolojiye düşkünlükleri nedeniyle çocuklarına Raden, Beraris, Rulin ve Sajen adlarını verdiler. Sosyal çevreden uzak büyüyen ve hayatta tek bağları anneleri olan 4 kardeşten Beraris ile Raden üniversite eğitimi aldı. Diğerleri de üniversiteye hazırlanırken geçtiğimiz ocak ayında astıma bağlı nefes darlığı rahatsızlığı nedeniyle fenalaşan anneleri Neyran Sağocak, tedavi için İstanbul'a götürüldü. 5 ayrı hastanede kontrol edilen Neyran Sağocak, tedavisi için İstanbul'da kaldı, çocukları da İstanbul'a gidip annelerini yalnız bırakmadı. Annelerinin durumunun ağır olmasından etkilenen 31 yaşındaki Raden, 26 yaşındaki Beraris ile kız kardeşleri 30 yaşındaki Rulin ve 27 yaşındaki Sajen Sağocak, iletişimleri zayıf olduğu babalarına "Annemiz ölürse biz de ölürüz" dedi. Hastalık derecesinde düşkün oldukları annelerinin rahatsızlığının artması üzerine psikolojileri bozulan 4 kardeş, 15 Nisan'da annelerinin ölümüyle yıkıldı. Neyran Sağocak'ın ailesinin İstanbul'da yaşaması nedeniyle cenazesi de Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler