Korkunç kaza:3 ölü 20 yaralı!

Edinilen bilgiye göre, saat 16.00’da Isparta’dan Antalya’ya yolcu götüren Tuna Ç. yönetimindeki 32 ER 988 plakalı yolcu otobüsü, havanın yağışlı olması nedeniyle Kazak tüneli çıkışında yan yattı.Kazada otobüs içinde bulunan 3 yolcu hayatını kaybederken, b

Korkunç kaza:3 ölü 20 yaralı!

Edinilen bilgiye göre, saat 16.00’da Isparta’dan Antalya’ya yolcu götüren Tuna Ç. yönetimindeki 32 ER 988 plakalı yolcu otobüsü, havanın yağışlı olması nedeniyle Kazak tüneli çıkışında yan yattı.

Kazada otobüs içinde bulunan 3 yolcu hayatını kaybederken, birçok yolcu da yaralandı. Bazı yolcular ise otobüs içerisinde bulundukları yerde sıkıştı. Olay yerine çok sayıda, jandarma, ambulans, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otobüs içinde sıkışan yolcular kurtarma ekipleri tarafından dışarı çıkartıldı.

Yaralılar, ambulanslarla Isparta, Antalya ve Burdur’daki hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle Isparta-Antalya karayolu bir süre trafiğe kapandı. Jandarma ekipleri kazada hayatını kaybeden üç kişinin kimliğini tespit etmek için çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam