Korkunç intihar!

Yarıyıl tatili için Adıyaman'dan Bursa'ya ağabeyinin yanına gelen lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Nilgün Korkut, bileklerini kestikten sonra kendini kemer ile odadaki salıncak kancasına asarak canına kıydı.Yarıyıl tatili için Adıyaman'dan Bursa'ya a

Korkunç intihar!

Yarıyıl tatili için Adıyaman'dan Bursa'ya ağabeyinin yanına gelen lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Nilgün Korkut, bileklerini kestikten sonra kendini kemer ile odadaki salıncak kancasına asarak canına kıydı.

Yarıyıl tatili için Adıyaman'dan Bursa'ya ağabeyinin yanına gelen lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Nilgün Korkut, bileklerini kestikten sonra kendini kemer ile odadaki salıncak kancasına asarak canına kıydı. Korkut'un bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Adıyaman'da eğitim gören lise son sınıf öğrencisi Nilgün Korkut, yarıyıl tatili için Bursa'da Tuna Mahallesi 12'nci Sümbül Sokak'ta oturan ağabeyi Bilal Korkut'un evine geldi. Korkut, dün akşam iddiaya göre dışarı çıkmasına izin vermeyen ağabeyi ile tartıştı. Daha sonra yemek yiyip "Dinlenmek istiyorum" diyerek odasına çekilen Nilgün Korkut, önce bileklerini kesti daha sonra kendini kemer ile odanın tavanındaki salıncak kancasına astı.

Odaya giren ağabeyi tarafından tavana asılı halde bulunan Korkut, yakında bulunan Osmangazi Tıp Merkezi'ne götürüldü. Doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen Nilgün Korkut kurtarılamadı. Ölümüyle ailesini yasa boğan kızın bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam