köprüyü tahrip etmişler

 Beytüşşebap'ı Şırnak- Uludere karayoluna bağlayan tek yol üzerindeki köprünün tahrip edilmesiyle ilçeye giriş ve çıkışlar köprüye 50 metre uzaklıktaki dereden yapılıyor. ŞIRNAK VALİSİ BEYTÜŞŞEBAP'TA Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, bugün saat 14.00 sıralar

köprüyü tahrip etmişler

 

Beytüşşebap'ı Şırnak- Uludere karayoluna bağlayan tek yol üzerindeki köprünün tahrip edilmesiyle ilçeye giriş ve çıkışlar köprüye 50 metre uzaklıktaki dereden yapılıyor.

 

ŞIRNAK VALİSİ BEYTÜŞŞEBAP'TA

 

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, bugün saat 14.00 sıralarında helikopterle Beytüşşebap'a gelerek, dün geceki çatışma ve bugün güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonla ilgili bilgi aldı. Saldırıya uğrayan kamu binalarında inceleme yapan Vali Özkan, daha sonra ilçeden ayrıldı.

 

Bu arada güvenlik güçleri, Beştüşşebap'ın hemen yakınındaki Kato Dağı ile saldırıyı düzenleyen teröristlerin sızdığı Irak sınır boyu ile Kato Dağı'nda başlattıkları operasyonu sürdürüyor.

 

Komandolar Kato Dağı eteklerini karış karış tararken, Kobra helikopterler de teröristlerin bulunduğu kayalıkları ateş altında tutuyor.

 

ŞEHİT CENAZELERİ DİYARBAKIR'DA

 

Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda yapılan törenin ardından 10 şehidin bayrağa sarılı cenazeleri, helikopterlerle Diyarbakır'daki 7'nci Kolordu Komutanlığı'na getirildi. 

 

Burada ambulanslara konulan cenazeler otopsi için Diyarbakır Asker Hastanesi'ne götürüldü. Şehitler, otopsinin tamamlanmasının ardından toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam