Köpeğini bulana Karadeniz turu

Çekirge Mahallesi Çekirge Caddesi'nde ikamet eden ve bir hukuk bürosunda çalışan Yasin Üçkardeşler, küçük yaştan beri köpekleri çok sevdiğini belirterek, ''Bu yaşıma kadar her zaman bir köpeğim oldu'' dedi. Son olarak El Presa Canario cinsi 2,5 aylık bir

Köpeğini bulana Karadeniz turu

Çekirge Mahallesi Çekirge Caddesi'nde ikamet eden ve bir hukuk bürosunda çalışan Yasin Üçkardeşler, küçük yaştan beri köpekleri çok sevdiğini belirterek, ''Bu yaşıma kadar her zaman bir köpeğim oldu'' dedi.

 

Son olarak El Presa Canario cinsi 2,5 aylık bir köpek aldığını ve evinin arka bahçesinde etrafı demirlerle çevrili bir alana köpeğin kulübesini yerleştirdiğini anlatan Üçkardeşler, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

KÖPEĞİMİ BULANA KARADENİZ TURU

''Her sabah işe giderken köpeğimi seviyordum. Bu sabah 'Pascal' adını verdiğim köpeğimin yerinde olmadığını görünce paniğe kapıldım. Adeta dünyam yıkıldı. Her tarafı aradım, ama onu bulamadım. Bunun üzerine polis merkezine başvurdum. Köpeğimi bulan kişiye minnettarlığımın yanında bir de Karadeniz seyahati hediye edeceğim.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler