Köpeğe kurşun sıktılar!

Erzincan da özel bir işletmeye ait Rottweiler cinsi bekçi köpeği bir başka köpekle kavga ettiği sırada yoldan ekip otosu ile geçen polislerin hedef tahtası oldu.Alınan bilgiye göre olay Gülabibey mahallesi 965 sokak . Erzincan Çevik kuvvet şube müdürlüğü

Köpeğe kurşun sıktılar!

Erzincan da özel bir işletmeye ait Rottweiler cinsi bekçi köpeği bir başka köpekle kavga ettiği sırada yoldan ekip otosu ile geçen polislerin hedef tahtası oldu.

Alınan bilgiye göre olay Gülabibey mahallesi 965 sokak . Erzincan Çevik kuvvet şube müdürlüğü üzerinde bulunan özel bir işletmeye ait Paşa ismindeki Rottweiler cinsi bekçi köpeğinin bir başka köpekle kavga ettiği sırada meydana geldi.

Köpeklerin kavgası sırasında yoldan geçen Erzincan Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet şube sine ait resmi otodan inen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir polis memuru tarafından üç el ateş edildi. Açılan ateş sonrası ağır bir şekilde yaralanan Paşa ismindeki bekçi köpeği işletme sahibi ve personeli tarafından veteriner hekimliğine kaldırıldı.

Durumu ağır olan bekçi köpeğine ilk müdahalesini yapan Veterinerler Odası Başkanı Mahmut Yağcıoğlu Hayvanlara bu şekilde davranmanın kesinlikle yasal olmadığını ifade etti. İlk müdahaleyi yaparak iç kanamaya riskini ortadan kaldırmaya çalıştıklarını söyleyen Veteriner Hekim Yağcıoğlu bu davranışın insanlık dışı olduğunu ifade etti.

Öte yandan işletme sahibi Güven ATAŞ meskûn mahalde kimliği ve bütün bakımları düzenli bir şekilde yaptırdığı Paşa ismindeki bekçi köpeğine yapılan insanlık dışı davranış neden ile savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtti. Sorumluların mutlaka adalet önünde hesap vermeleri gerektiğini söyleyen Güven Ataş meskun mahalde atılan bu kurşunların hedefinde insanlarda olabilirdi dedi. Ardından olayla ilgili Erzincan İl Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel Polisler hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam