Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı ama...

Adana’da aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücünün otomobili önce köpeğe ardından da kayalıklara çarptı. Feci kazada 2 kişi ölürken, köpek de telef oldu.Edinilen bilgiye göre kaza, 23 Mart günü saat 18.30 sıralarında D-400 Karayolu’n

Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı ama...

Adana’da aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücünün otomobili önce köpeğe ardından da kayalıklara çarptı. Feci kazada 2 kişi ölürken, köpek de telef oldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, 23 Mart günü saat 18.30 sıralarında D-400 Karayolu’nun Yakapınar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Ceyhan’dan Adana’ya giden 25 yaşındaki Meriç Mutluer yönetimindeki 01 CYN 69 plakalı otomobil, aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yaptı. Sürücü Mutluer ani manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybederek önce köpeğe, ardından yolun kenarındaki kayalara çarptı.

Kazada Meriç Mutluer ile Erkan Deniz (31) araçta sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilin çarptığı köpek de olay yerinde telef oldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine AFAD ve CANKUR ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen otomobildeki cesetler ekipler tarafından çıkarıldıktan sonra Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olay yerinde inceleme yapan ekipler sürücü Meriç Mutluer’in emniyet kemerini taktığını gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam