Kontak anahtarıyla oynarken çalıştırdığı otomobil, hareket edip bankamatikte işlem yapan albaya çarptı

BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde, 15 yaşındaki bir genç, kontak anahtarıyla oynarken çalıştırdığı geri vitesteki otomobil hareket edip, bankamatikte işlem yapan, Kurmay Albay Mesut Turhan'a çarptı. Bankamatik ile otomobil arasında sıkışan Turhan ağır yaral

Kontak anahtarıyla oynarken çalıştırdığı otomobil, hareket edip bankamatikte işlem yapan albaya çarptı
BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde, 15 yaşındaki bir genç, kontak anahtarıyla oynarken çalıştırdığı geri vitesteki otomobil hareket edip, bankamatikte işlem yapan, Kurmay Albay Mesut Turhan'a çarptı. Bankamatik ile otomobil arasında sıkışan Turhan ağır yaralandı. 
 
Kaza, dün gece saat 00.15 sıralarında Hamidiye Mahallesi Yeni Garaj Caddesindeki bir özel bankanın ATM'sinde meydana geldi. 15 yaşındaki ismi açıklanmayan genç, 07 Z 0649 plakalı otomobilin kontak anahtarıyla oynarken, aracı çalıştırdı. Geri viteste olan otomobil hareket edip, bankamatikte işlem yapan 19. Motorlu Piyade Tugayı'nda görev yapan Kurmay Albay Mesut Turhan'a (47) çarptı. Bankamatik ile otomobil arasında sıkışan Turhan, ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Turhan ambulansla Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Turhan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, otomobili hareket ettiren çocuğun ve babasının ifadesine başvurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler