Kocasını sopa ile kovaladı!

Samsun'da 3 çocuk annesi bir kadın, aralarında boşanma davası bulunan ve mahkeme tarafından evine 50 metre yaklaşmama cezası verilen kocasının yasağı ihlal etmesi üzerine paspas sopası ile kovalayarak polise yakalattı.Olay, İlkadım ilçesi Yaşar Doğu Mahal

Kocasını sopa ile kovaladı!

Samsun'da 3 çocuk annesi bir kadın, aralarında boşanma davası bulunan ve mahkeme tarafından evine 50 metre yaklaşmama cezası verilen kocasının yasağı ihlal etmesi üzerine paspas sopası ile kovalayarak polise yakalattı.

Olay, İlkadım ilçesi Yaşar Doğu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk annesi Emel K.(32), 11 yıllık eşi Muzaffer K.'den (36) şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle 3 ay önce boşanma davası açtı. Aile Mahkemesi Muzaffer K.'nin evine 50 metre yaklaşmama cezası verdi. Ancak, yaklaşık bir hafta önce evine giden Muzaffer K., eşinin şikayeti üzerine gözaltına alındı ve adliyeye sevk edilip serbest bırakıldı. Aşçı olarak çalışan Emel K., önceki gün evine geldiğinde eşinin evde olduğunu görünce polise şikayette bulundu. Panik içinde eşine direnip kaçan Muzaffer K.'yi polise haber veren Emel K., şikayetçi oldu.

Polis, Muzaffer K.'yi ararken, dün akşam evinin yakında fark eden Emel K. eline paspas sopası alarak eşinin peşine düşüp polise yakalattı. Muzaffer K., eşinin kendisini darp ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Polis tarafından ifadesi alınan Emel K. ise suçlamaları kabul etmedi ve kendisinin saldırıya uğradığını savundu. İfadesi alınan Emel K. serbest bırakılırken, İlyasköy Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan Muzaffer K., sorgusunun tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Savcıya ifade verdikten sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilen Muzaffer K., mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Muzaffer K., gidecek yeri olmadığı için dışarılarda kaldığını ileri sürürken, Emel K. ise kocasının yasayı ihlal etmesine rağmen serbest kalmasına tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam