Kocasını öldüren kadını mahkeme serbest bıraktı

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde iki gün önce kendisine şiddet uygulayan ve tanınmayacak hale getirene kadar döven kocasını bıçaklayarak öldüren 29 yaşındaki Damla K., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak kaydıyla serbest bırakıldı.Olay, geçen Cuma ge

Kocasını öldüren kadını mahkeme serbest bıraktı

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde iki gün önce kendisine şiddet uygulayan ve tanınmayacak hale getirene kadar döven kocasını bıçaklayarak öldüren 29 yaşındaki Damla K., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak kaydıyla serbest bırakıldı. Olay, geçen Cuma gecesiKörfez İlçesi'nin Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde meydanaz geldi.

Pazarcılık yapan 33 yaşındaki Fikret K., sık sık şiddet uyguladığı ileri sürülen eşi Damla K. ile o gece yeniden tartıştı. İddiaya göre tartışma sırasında Fikret K. iki çocuk annesi eşini tekrar dövdü. Genç kadının yüzü, aldığı darbeler nedeniyle tanınmayacak hale geldi. İlerleyen saatlerde ise cinnet getiren Damla K., uyuyan eşinin başına önce piknik tüpüyle vurdu, daha sonra da defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Cinayetin ardından Damla K. hazırlıdığı bavulla kaçmak üzere evden çıktığında kayınbiraderi ile karşılaştı. Yengesinin durumundan şüphelenerek eve giren genç, ağabeyinin kanlar içerisindeki cesedini görence hemen polise haber verdi. Ardından yengesi Damla K.'yı yakalayan genç, olay yerine gelen polislere teslim etti. Verdiği ifadelerde, eşinin kendisini uzun süredir dövdüğünü söyleyen Damla K., bugün Körfez Adliyesi'ne sevkedildi.

Burada verdiği ifadelerde de kocasının kendisini öldürmekle tehdit ettiğini ve tartışma sırasında yalvarmasına rağmen öldürmek için vurduğunu söyledi. Damla K., dayak olayının sık sık tekrarlandığını, korktukları için komşuların ve yakınlarının da müdahale edemediğini ve artık dayanacak gücü kalmadığını da belirtti. Komşularının da aynı şekilde ifade verdiği Damla K., tutuksuz yargılanmak koşuluyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler