Kocasını ilaçla uyutup...

İstanbul'da kocasını uykusunda bıçaklayıp yaralı halde kapıyı üzerinden kilitlediği öne sürülen özel güvenlik görevlisi Funda S. (23) hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahke

Kocasını ilaçla uyutup...
İstanbul'da kocasını uykusunda bıçaklayıp yaralı halde kapıyı üzerinden kilitlediği öne sürülen özel güvenlik görevlisi Funda S. (23) hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın iddianamesine göre; 21 Ekim 2013 gecesi çiftin arasında tartışma çıktı.
 
Funda S.'nin kocasını boğazından, sırtından, göğsünden, kolundan ve omzundan bıçakladığı öne sürüldü.  Kadir Şahin'in de Funda S.'yi darp ettiği, ardından bayıldığı iddianameye yansıdı.
 
Funda S.'nin 7 yerinden bıçaklayıp kapıyı üzerinden kilitlediği kocası Kadir Şahin'i aradan geçen 12 saatin ardından baldızı Çağla E.'nin ambulansı arayarak hastaneye götürdüğü iddia edildi.
 
İddianamede, Funda S.'nin "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıla, Kadir Şahin'in ise "basit yaralama" suçundan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. 
 
MEYVE SUYU VERİP UYUTTU 
 
Eşinin o gece kendisini meyve suyu ile uyuttuğunu savunan Kadir Şahin "Acıyla kendime geldiğimde boynumdan kan aktığını gördüm. Kalktığımda sırtımda bir acı daha hissettim. Kendimi korumak için yumrukla vurdum. Bağırmaya çalıştığımda yastıkla ağzımı kapattı. Kapıya yöneldim, ama kilitliydi" dedi. 
 
Sabah

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler