Kocasını aldattığı yetmezmiş gibi ...!

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde akaryakıt istasyonu sahibi A.C.'ye, eşi S.C.'nin sevgilisi A.Ş. ile kurduğu tuzak, şaşkınlık verdi. Aralarındaki sorunu çözmek için tanıdığı hocaya para göndermesi gerektiğini söyleyen S.C.'nin bugüne kadar eşinden 200 bin TL

Kocasını aldattığı yetmezmiş gibi ...!

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde akaryakıt istasyonu sahibi A.C.'ye, eşi S.C.'nin sevgilisi A.Ş. ile kurduğu tuzak, şaşkınlık verdi. Aralarındaki sorunu çözmek için tanıdığı hocaya para göndermesi gerektiğini söyleyen S.C.'nin bugüne kadar eşinden 200 bin TL'nin üzerinden para alıp sevgilisine verdiği ileri sürüldü. 

Polis tarafından yakalanan S.C. ile sevgilisi A.Ş., serbest bırakıldı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Salihli İlçesi'nde akaryakıt istasyonu sahibi A.C.'nin (46), eşi S.C. (39) tarafından dolandırıldığı iddiası üzerine harekete geçti. Araştırmada, S.C.'nin eşi A.C.'yi, "Hastalığının tedavisi için İzmir'e taşınalım' diyerek kente taşınmaya ikna ettiği, burada da, aralarındaki sorunları çözmek için telefonla bir hocayla konuşturduğu belirlendi. 
 
İlişkilerindeki sorunun düzeldiğini zanneden A.C.'nin bu şekilde hocanın verdiği hesaba 200 bin TL'nin üzerinde para yatırdığı saptandı. Genişletilerek sürdürülen soruşturmada, A.C.'nin hoca zannettiği kişinin eşi S.C.'nin sevgilisi A.Ş. (43) olduğu ortaya çıktı.
 
Çevresinde kendisini, asker, istihbaratçı olarak tanıttığı belirlenen A.Ş. ile sevgilisi S.C., polis tarafından gözaltına alındı. İşadamı A.C.'nin eşi S.C., ifadesi alındıktan sonra, A.Ş. ise sevkedildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam