Kocası Tarafından Öldürülen Kadına Gözyaşı

Adana'da kocası tarafından öldürüldükten sonra adli tıp kurumuna kaldırılan kadının cenazesi, yakınları tarafından gözyaşları içerisinde teslim alındı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi 13374 Sokak'taki 19 numaralı evde gece m

Kocası Tarafından Öldürülen Kadına Gözyaşı
Adana'da kocası tarafından öldürüldükten sonra adli tıp kurumuna kaldırılan kadının cenazesi, yakınları tarafından gözyaşları içerisinde teslim alındı. 
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi 13374 Sokak'taki 19 numaralı evde gece meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olduğu bildirilen Aslan Gürbüz (52), saat 22.40 sıralarında eve geldi. Gürbüz, dini nikahlı eşi Saadet Dündar'ın (41) kendisini aldattığını düşündüğü için eşiyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Gürbüz, evin giriş kapısındaki pompalı tüfek ile etrafa ateş etti. Daha sonra da dini nikahlı eşi Saadet Dündar'ın boynuna pompalı tüfeği dayayarak ateş etti. Bu sırada sokağa çıkan Dündar’ın yakınları ve vatandaşlar, etrafa ateş açan Gürbüz’ü linç etmek istedi. Gürbüz, havaya ateş açarak aynı sokakta bulunan 15 numaralı bir evin bahçesine kaçtı. Burada saklanan Gürbüz, polisi arayarak eşini öldürdüğünü ve yakınlarının da kendisini öldürmek istediğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılan Saadet Dündar, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, bir evin bahçesine saklanan Gürbüz’ü gözaltına aldı. Ekipler, şüpheliyi polis otosuna bindirdiği sırada vatandaşlar tekrar Gürbüz’e saldırdı. Başına aldığı darbeler ile yaralanan Gürbüz, polis otosu ile Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gürbüz’ün cebinden hastanede tedavi edildiği sırada pompalı tüfeğe ait 2 tane dolu kartuş düştü. Kartuşlar olay yeri inceleme ekibine teslim edildi.
İlk eşi 1991 yılında hayatını kaybeden Gürbüz’ün Saadet Dündar ile uzun süredir dini nikahlı olarak yaşadığı öğrenildi. Dündar'ın cenazesi ise otopsi için adlı tıp kurumu morguna kaldırıldı. Kadının cenazesi, otopsinin ardından yakınları tarafından gözyaşları içinde alındı. Cenaze, toprağa verilmek üzere Küçükoba Mezarlığı'na götürüldü. 
Eşini öldüren Aslan Gürbüz ise tedavisinin ardından polisler tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Gürbüz'ün ilk ifadesinde eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü söylediği öğrenildi. Gürbüz'ün sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler