"Kocama arkadaşımı tavsiye ettim"

Kocamın ikinci bir eş alması için müsade ettim" sözleriyle tartışma yaratan Sibel Üresin, yine tepki çekecek açıklamalarda bulundu. "İSTANBUL'DA TEK EŞLİ KİMSE YOK" Beyaz TV'de, Seda Sayan'ın bugünkü konukları arasında yer alan Sibel Üresin, çift eşlilik

"Kocama arkadaşımı tavsiye ettim"

Kocamın ikinci bir eş alması için müsade ettim" sözleriyle tartışma yaratan Sibel Üresin, yine tepki çekecek açıklamalarda bulundu.

 

"İSTANBUL'DA TEK EŞLİ KİMSE YOK"

 

Beyaz TV'de, Seda Sayan'ın bugünkü konukları arasında yer alan Sibel Üresin, çift eşlilik konusunda kendisine yöneltilen eleştirilere: "Hiç çift eşli yaşayan yokmuş gibi davranıyorsunuz, size şaşırıyorum. Eğer ben sadece kendi ofisimde bana gelen çok eşlileri değerlendirecek olursam; 'İstanbul'da tek eşli hiç yok' diye net bir cümle kurabilirim." dedi.

 

"KOCAMA ARKADAŞIMI TAVSİYE ETTİM"

 

Kocasına ikinci bir eş alması için müsade ettiğini belirten Üresin: "Ben kocama bekar arkadaşımı gösterdim. Beğeniyorsan alabilirsin dedim. Ama o kabul etmedi. Kabul etseydi de boşanmazdım" sözleriyle ekran başındakileri şaşırttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler