Kocaeli'nde şaşırtan çöp ev krizi - Kocaeli Haber

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Erenler mahallesinde bulunan bir çöp evden 3 kamyon atık çıkartıldı. Erenler mahallesi Turan Güneş caddesi üzerinde bir evden gelen kokular üzerine bina sakinleri ve mahalleliler, durumu İzmit Belediyesi ekiplerine haber verdiler.

Kocaeli'nde şaşırtan çöp ev krizi - Kocaeli Haber

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Erenler mahallesinde bulunan bir çöp evden 3 kamyon atık çıkartıldı.

Erenler mahallesi Turan Güneş caddesi üzerinde bir evden gelen kokular üzerine bina sakinleri ve mahalleliler, durumu İzmit Belediyesi ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine bina önüne gelen ekipler, mahalle muhtarı Yaşar Eker ile birlikte girdikleri evin ağzına kadar çöple dolu olduğunu belirlediler.

Yapılan araştırmada, söz konusu evde akli dengesi bozuk Mediha Y. (78) isimli kadının tek başına yaşadığı ve yaklaşık bir hafta önce de vefat ettiği belirlendi. Ekipler tarafından ilk etapta ilaçlanan evden daha sonra yapılan 5 saatlik bir çalışma ile 3 kamyon dolusu çöp çıkartıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler