Koca terörüne linç girişimi

Samsun’da 34 yaşındaki Mehmet Ç., kendisinden boşanmak isteyen 15 yıllık eşi 30 yaşındaki Sevim Ç. 'yi, buluştuğu kafeteryada 4 yaşındaki oğlu Y.Ç.'nin gözü önünde bıçakla delik deşik etti. Olayı gören vatandaşlar zanlıyı linç etmeye kalktıştı. Bu sırada

Koca terörüne linç girişimi

Samsun’da 34 yaşındaki Mehmet Ç., kendisinden boşanmak isteyen 15 yıllık eşi 30 yaşındaki Sevim Ç. 'yi, buluştuğu kafeteryada 4 yaşındaki oğlu Y.Ç.'nin gözü önünde bıçakla delik deşik etti. Olayı gören vatandaşlar zanlıyı linç etmeye kalktıştı. Bu sırada devriye görevi yapan trafik polisleri Mehmet Ç.'yi kaçırıp emniyete götürdü.

Olay bugün öğle saatlerinde Ulugazi Mahallesi Kefeli Pasajı'ndaki bir kafeteryada meydana geldi. Canik İlçesi Gaziosman Paşa Mahallesi'nde oturan 4 çocuk annesi Sevim Ç., 5 gün önce en küçük çocuğu 4 yaşındaki Y.Ç.'yi alıp evden kaçtı. İnşaat işçisi eşi Mehmet Ç.'de, polise giderek eşinin çocuğuyla birlikte kayıp olduğunu söyleyerek bulunmasını istedi. Bugün Sevim Ç. eşi Mehmet Ç.'yi arayarak, "Ben Kefeli Pasajı'ndayım. Gel çocuğunu al" dedi.

OĞLUNU ÖPÜP KARISINA 8 BIÇAK DARBESİ VURDU

Sevim Ç., kafeteryada birlikte yaşadığı ileri sürülen 38 yaşındaki Yılmaz K. ile birlikte boşanmak istediği eşi Mehmet Ç.'yi beklemeye başladı. Yılmaz K., beklerken dışarı çıkıp sigara almak için büfeye gitti. Bu sırada kafeteryaya giren Mehmet Ç., oğlunu öpüp sevdikten sonra belinden çıkardığı ekmek bıçağı ile eşi Sevim Ç.'yi bıçakladı. 1'i boğazına olmak üzere vücudunun 8 yerinden bıçak darbesi alan kadın kanlar içerisinde yere yığıldı.

VATANDAŞLAR LİNÇ ETMEYE ÇALIŞTI

Olayı gören oğlu da şoka girip gözyaşlarına boğuldu. Vahşeti gören vatandaşlarda önce biranlık panik yaşadıktan sonra zanlıyı tekme tokat dövüp linç etmeye çalıştı. Bu sırada olay yerinden geçmekte olan trafik polisleri müdahale edip zanlıyı bölgeden uzaklaştırıp Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Vatandaşların kıyafetleri ile tampon yapıp kanamasını durdurmaya çalıştıkları kadın ise bölgeye çağrılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan genç kadının hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler