Koca tankeri çaldılar!

 Kocaeli'nin Derince ilçesinde çalınan akaryakıt yüklü bir tanker, yükü boşaltılmış bir halde Sakarya’da bulundu. Olayla ilgili olarak bir petrol istasyonunun sahibi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.  Derince Çenesuyu mevkiinde 12 Nisan'da bir petr

Koca tankeri çaldılar!

 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde çalınan akaryakıt yüklü bir tanker, yükü boşaltılmış bir halde Sakarya’da bulundu. Olayla ilgili olarak bir petrol istasyonunun sahibi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. 
 
Derince Çenesuyu mevkiinde 12 Nisan'da bir petrol istasyonunun hemen arkasında park halinde bulunduğu öğrenilen akaryakıt yüklü tanker çalınmış, olaydan 2 gün sonra Sakarya Pamukova mevkiinde yükü boşaltılmış ve terk edilmiş bir halde bulunmuştu. Olayla ilgili olarak araştırmada bulunan Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri araçta bulunan GPS sayesinde, aracın çalındıktan sonra Kartepe ilçesi Kazakburnu Mahallesi'nde bir petrol istasyonuna götürüldüğü, daha sonra hiç durmadan yoluna devam ederek Pamukova’ya terk edildiği belirlendi. 
 
Polis petrol istasyonunda yaptığı incelemede tankerde bulunan 19 bin litrelik akaryakıtın petrol istasyonunun deposuna boşaltıldığını tespit edince, istasyon sahibi olan S.İ. isimli şâhsı gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen, ancak depoda bulunan ve belgeleri olmayan 19 bin litre akaryakıtı açıklayamayan şahıs, ifadesi alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam