Koca dehşet saçtı: 2 ölü, 3 yaralı

Olay, Romanların yaşadığı Mescit Mahallesi'nde meydana geldi. Türkan Köklemez (30) isimli kadın, imam nikahlı yaşadığı ve aralarında şiddetli geçimsizlik olan Alaattin Asıtay'ı (29) terk ederek, annesi Nevim Köklemez'in (48) evine döndü. Alaattin Asıtay d

Koca dehşet saçtı: 2 ölü, 3 yaralı

Olay, Romanların yaşadığı Mescit Mahallesi'nde meydana geldi. Türkan Köklemez (30) isimli kadın, imam nikahlı yaşadığı ve aralarında şiddetli geçimsizlik olan Alaattin Asıtay'ı (29) terk ederek, annesi Nevim Köklemez'in (48) evine döndü. Alaattin Asıtay da imam nikahlı eşini geri almak için Köklemez ailesinin yaşadığı Kılıçlı Sokak'taki evlerine gitti. Eşiyle konuşmak isteyen Alaattin Asıtay, kendisine engel olmaya çalışan imam nikahlı eşinin kardeşi Gökhan Köklemez (27) ve amcası Kenan Köklemez (41) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine, Asıtay, ruhsatsız tabancasıyla Gökhan ve Kenan Köklemez'i vücutlarının çeşitli yerlerinden vurarak, ağır yaraladı. Bu esnada seken kurşunlardan biri Türkan Köklemez'de sol eline isabet etti. Olaya müdahale etmek isteyen kayınvalide Nevim Köklemez ile baldız Bahar Köklemez (25) de Alaattin Asıtay'ın başlarına silahın kabzasıyla vurması sonucu hafif yaralandı.

 

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları ağır olan Kenan Köklemez ile Gökhan Köklemez, sevk edildiği Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan Alaattin Asıtay, Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede silahıyla birlikte yakalanarak, gözaltına alındı.

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Alaattin Asıtay, Uzunköprü Kapalı Cezaevi'ne konulurken, hayatlarını kaybeden Kenan Köklemez ile Gökhan Köklemez, Uzunköprü'de toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam