Koalisyon görüşmeleri sürüyor

Koalisyon çalışmaları ile ilgili AK Parti ve CHP heyetleri ikinci istikşafi görüşmelerini yapmak üzere Ankara Palas Devlet Konukevi’nde bir araya geldi.Ak Parti ve CHP koalisyon heyetlerinin ikinci istikşafi görüşmesi saat 13.10’da başladı. Ankara Palas D

Koalisyon görüşmeleri sürüyor

Koalisyon çalışmaları ile ilgili AK Parti ve CHP heyetleri ikinci istikşafi görüşmelerini yapmak üzere Ankara Palas Devlet Konukevi’nde bir araya geldi.

Ak Parti ve CHP koalisyon heyetlerinin ikinci istikşafi görüşmesi saat 13.10’da başladı. Ankara Palas Devlet Konukevi’nde gerçekleşen görüşmede Ak Parti heyetinde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Can ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan ve Ak Parti Ankara Milletvekili Mücahit Arslan yer alıyor.

CHP’nin koalisyon heyetinde ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Rasim Bölücek yer alıyor.

Görüşmede, demokratikleşme, yeni anayasa, ekonomi, sosyal programlar, dış politika, AB ve güvenlik ekseninde Ortadoğu politikaları ve yargı gibi konu başlıklarının görüşülmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam