Kızlar birbirini bıçakladı

 Adana'da, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanışan ve bir erkek yüzünden birbirine küfür eden iki liseli kız, buluştukları parkta birbirini bıçakladı. Edinilen bilgiye göre, Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki G.T. ile açık

Kızlar birbirini bıçakladı

 

Adana'da, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanışan ve bir erkek yüzünden birbirine küfür eden iki liseli kız, buluştukları parkta birbirini bıçakladı. 

Edinilen bilgiye göre, Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki G.T. ile açık lisede okuyan 20 yaşındaki Emel Y., sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanışarak arkadaş oldu. Bir süre sonra iki kız öğrenci aynı erkeği sevdiklerini fark edince tartışmaya başladı. Facebook üzerinden birbirlerine küfürler eden G.T. ve Emel Y.'ye Facebook'tan "Böyle olmuyor gel seninle Merkez Park'ta görüşelim kozlarımızı orada paylaşalım" diye randevu verdi. Bunun üzerine Emel Y. Merkez Park'a gitti.

Tartışmalarına parkta da devam eden genç kızlar kavga etmeye başladı. İki kız da yanlarında getirdiği bıçağı çıkartarak kavgada kullandı. Liseli kızlar birbirlerini çeşitli yerlerinden yaraladı. Emel Y.'nin Tepebağ Lisesi'nde okuyan arkadaşlarının ve vatandaşların müdahalesiyle bıçaklı kavga sonlanırken G.T. olay yerinden kaçarak polis merkezine gitti. Emel Y., olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, G.T. de polis merkezine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Ayakta yapılan tedavilerinin tamamlanmasıyla taburcu olan genç kızlar yeniden polis merkezine getirildi. Yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen G.T., "Bir kişiye 3 kişi saldırdılar. Ne yapabilirdim?" dedi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam