Kızının günlüğündeki sevgiliyi dağa kaldırdı!

Kayseri Melikgazi'de babasıyla birlikte hayvancılık yapan 22 yaşındaki Akif Yılmaz ile 3 yıldır konuştuğu komşu kızı S.K. (22) evlilik planları yapıyorlardı. Önceki gün kızının günlüğünü bulan baba Osman K., gizlice okuduğu günlükten kızının aşkını öğreni

Kızının günlüğündeki sevgiliyi dağa kaldırdı!

Kayseri Melikgazi'de babasıyla birlikte hayvancılık yapan 22 yaşındaki Akif Yılmaz ile 3 yıldır konuştuğu komşu kızı S.K. (22) evlilik planları yapıyorlardı. Önceki gün kızının günlüğünü bulan baba Osman K., gizlice okuduğu günlükten kızının aşkını öğrenince çılgına döndü.

"GEL, OĞLUNUN LEŞİNİ AL"

Kızına zorla arattırdığı Akif Yılmaz'a parkta randevu verdiren baba, otomobile bindirdiği genci Yılanlı Dağı'na götürdü. Burada, 'sen nasıl benim kızıma yan gözle bakarsın' diyerek sopayla dövmeye başlağı genci bir de bacağından bıçakladı. Daha sonra 'öldü' diye bıraktığı gencin babası Harun Yılmaz'ı (52) telefonla arayan Osman K., 'gel oğlunun leşini al' dedi. Komşusunun telefonuyla neye uğradığını şaşıran baba Yılmaz da hemen söylenen yere gitti. Osman K., komşusu Yılmaz'ı da oğlu gibi sopayla döverek ağır yaraladı. Hastanede tedavi altına alınan baba oğul, komşularından şikâyetçi oldu.

"BU SEVDA BİTMEZ"

Aşkından vazgeçmeyeceğini söyleyen Akif Yılmaz, "İlerleyen zamanda kayınbabam olacağı için saygımdan karşılık vermedim. Beni daha fazla dövmemesi için ölü numarası yaptım. Hareketsiz kaldığımı görünce babamı aradı. Babam gelince onu da dövmeye başladı. Hemen ayağa kalktım ancak sol ayak bileğim kırıldığı için bir şey yapamadım. Ama bu sevda bitmez" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler