Kızını öldüren adam tutuklandı

 Kayseri'de kızı 25 yaşındaki Hülya Aslan ve 6 aydan bu yana birlikte yaşadığı 23 yaşındaki Mehmet Rüzgar'ı başlarına tabancayla ateş ederek, caddede öldüren 52 yaşındaki Ziya Aslan tutuklandı.  Olay, dün saat 17.00 sıralarında merkez Melikgazi İlçesi Ges

Kızını öldüren adam tutuklandı

 

Kayseri'de kızı 25 yaşındaki Hülya Aslan ve 6 aydan bu yana birlikte yaşadığı 23 yaşındaki Mehmet Rüzgar'ı başlarına tabancayla ateş ederek, caddede öldüren 52 yaşındaki Ziya Aslan tutuklandı. 

 

Olay, dün saat 17.00 sıralarında merkez Melikgazi İlçesi Gesi Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Fırıncı Ziya Aslan, kuaför kızı Hülya Aslan'ın, 'Sahtecilik' suçundan sabıkalı Mehmet Rüzgar ile 6 aydan bu yana birlikte yaşamasına tepki gösterdi. Aslan, kızı ve arkadaşını oturdukları Saffet Arıkan Bedük Caddesi'nde bulunan Berat Apartmanı önüne çağırdı. Aslan, burada kızı ve birlikte yaşadığı Mehmet Rüzgar ile tartıştıktan sonra yanındaki tabancayı çekerek ateş etti. Hülya Aslan, olay yerinde, ağır yaralanan Mehmet Rüzgar ise, kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'nde öldü. Olay yerinden otomobiliyle kaçarken tabancasıyla yakalanan Ziya Aslan, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ziya Aslan, bugün ögle saatlerinde Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Adli Tabiplik'te sağlık muayenesinden geçirildikten sonra sevk edildiği adliyede tutuklandı. Ziya Aslan'ın polise verdiği ifadede şöyle dediği belirtildi: 

 

"Kızım Hülya 6ı ay önce evi terk ederek birlikte olduğu gençle kaçtı. Kendisini aradık ama ulaşamadık. Ben fırında çalışırken, 'Konuşup, barışmak istiyoruz' diye telefon geldi. İşyerimden çıkıp, oturduğumuz Berat Apartmanı önüne geldim. Kızım ile o adam kaldırımda beni bekliyordu. Kızımın kaçtığı ve birlikte olduğu genç, bana hakaret ve ağza alınmayacak laflar etti. Tartıştık. Kendimi kaybettim. Önce tabancayla ona ateş ettim. Ardından da kızıma." 

 

Görgü tanıkları, babası tarafından öldürülen Hülya'nın olay sırasında isabet eden kurşunların ardından' binaya girmek için koşmak istediğini anlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam