''Kızımın Eteğini Çıkardılar''

Odatv davası kapsamında tahliye edilen Nedim Şener, Özel bir televizyon programında canlı yayına katıldı. Cezaevinde yaşadıklarını anlatan Şener, hıçkıra hıçkıra ağlayarak, cezaevinde yaşadığı zor anları anlattı.Eşi Vecide Şener’in de konuk olduğu program

''Kızımın Eteğini Çıkardılar''

Odatv davası kapsamında tahliye edilen Nedim Şener, Özel bir televizyon programında canlı yayına katıldı. Cezaevinde yaşadıklarını anlatan Şener, hıçkıra hıçkıra ağlayarak, cezaevinde yaşadığı zor anları anlattı.

Eşi Vecide Şener’in de konuk olduğu programda Ayşenur Arslan da gözyaşlarına hakim olamazken, Nedim Şener’in canlı yayında anlattığı Silivri hikayeleri herkesi duygulandırdı.

ŞENER HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Şener'in eşi Vecide Şener, görüşe gelen kızının eteğinin üzerindeki metal düğmeler nedeniyle kızına eteğinin çıkarttırıldığını anlatınca Nedim Şener gözyaşlarına boğuldu.

YURDAKUL'UN KIZINA DA..

Odatv davası kapsamında tutuklanan ardından sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Doğan Yurdakul'un cezaevindeyken kızının görüşe geldiğini anlatan Nedim Şener, 'Bunu anlattığım için Doğan Yurdakul'dan çok çok özür diliyorum. Ziyaret öncesi kızından sutyenini çıkarmasını istemişler. Kız üzerindekini kaldırarak sutyensiz olduğunu gösteriyor' sözleriyle yaşananları anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler