Kızılırmağa düştü bulunamadı

14 Nisan Cumartesi günü Kızılırmak'taki taşkından dolayı su basan çeltik arazilerini kontrol etmeye giden Arif Göbel (32) Karaçay bendine tıkanan otları temizlediği sırada dengesini kaybetmesi sonucu Kızılırmak'a düşmüştü. Kıyıya çıkmak için yaklaşık 500

Kızılırmağa düştü bulunamadı


14 Nisan Cumartesi günü Kızılırmak'taki taşkından dolayı su basan çeltik arazilerini kontrol etmeye giden Arif Göbel (32) Karaçay bendine tıkanan otları temizlediği sırada dengesini kaybetmesi sonucu Kızılırmak'a düşmüştü. Kıyıya çıkmak için yaklaşık 500 metre kadar yüzen Göbel, bir süre sonra suya gömülerek gözlerden kaybolmuştu.
Olayın üzerinden 6 gün geçmesine rağmen talihsiz şahsa ulaşılamadı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde arama ve kurtarma teknisyenleri ile Çorum Belediyesi gönüllü dalgıç ekiplerinin Göbel'i bulmak için bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam