Kız öğrencilerini odaya cağırıp taciz etti!

Olay, Düzce'nin Boğaziçi Beldesi'nde bulunan bir ilköğretim okulunda meydana geldi. İddiaya göre, müdür yardımcısı Ş.A.Ç. odasına çağırdığı yaşları 10 ile 15 arasında değişen kız çocuklarını taciz etti.Ş.A.Ç. son olarak 13 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz

Kız öğrencilerini odaya cağırıp taciz etti!

Olay, Düzce'nin Boğaziçi Beldesi'nde bulunan bir ilköğretim okulunda meydana geldi. İddiaya göre, müdür yardımcısı Ş.A.Ç. odasına çağırdığı yaşları 10 ile 15 arasında değişen kız çocuklarını taciz etti.

Ş.A.Ç. son olarak 13 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz etti. Çocuğun kendisini odasına çağıran müdür yardımcısının vücuduna dokunduğunu ailesine anlatması üzerine, aile şikayette bulundu. Jandarmanın yürüttüğü soruşturma kapsamında Ş.A.Ç. gözaltına alındı.

Evli, 2 çocuk babası Ş.A.Ç.'nin yaklaşık 15 öğrenciyi taciz ettiği iddia edilirken, incelenmek üzere bilgisayarına el konuldu. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ş.A.Ç. tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler