Kız öğrenci, erkek öğrenciyi jiletle yaraladı

 ÜSKÜDAR'da, ilköğretim okulu öğrencileri ile lise öğrencileri arasında çıkan kavgada bir kız öğrenci, 14 yaşındaki erkek öğrenci E.E.'yi jiletle yaraladı. Sol bileği kesilen öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Olay Üsküdar Ünalan Mahallesi Tatlısu

Kız öğrenci, erkek öğrenciyi jiletle yaraladı

 

ÜSKÜDAR'da, ilköğretim okulu öğrencileri ile lise öğrencileri arasında çıkan kavgada bir kız öğrenci, 14 yaşındaki erkek öğrenci E.E.'yi jiletle yaraladı. Sol bileği kesilen öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
 
Olay Üsküdar Ünalan Mahallesi Tatlısu Sokak'ta saat 13.45 sıralarında meydana geldi. 
 
İddiaya göre, aynı sokakta bulunan ilköğretim okullardan birinde eğitim gören bir kız öğrencinin sosyal paylaşım sitesindeki hesabı üzerinden diğer ilköğretim okulunda okuyan bazı kız öğrencilere hakaret edildi. Bunun ardından her iki ilköğretim okulu öğrencileri arasında sosyal paylaşım sitesi üzerinden karşılıklı küfürleşmelere yaşandı. Bir süre devam eden karşılıklı küfürleşme sonrası iki grup, kavga etmek üzere sokaktaki boş bir alanda randevulaştı.
 
JİLETLE KESTİ
 
Kararlaştırılan alanda bir araya gelen iki grup arasındaki tartışma ve küfürleşme burada da devam ederken, bir süre sonra tartışmaya, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından küfür edilen kız öğrencinin lisede okuyan 2 ablası da dahil oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup arasında kavga çıktı. Kavgada, liseli kız öğrencilerden biri, ilköğretim okulu 8'inci sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki E.E. adlı erkek öğrencinin sol el bileğini jilet ile kesti. E.E.'nin çığlıklarla kendini yere atmasının ardından kavga sona ererken, kavga eden öğrenciler olay yerinden kaçtı. Sol bileğinden yaralanan E.E. yakınlardaki ilköğretim okulunun bahçesine götürülerek pansuman yapıldı. Yaralı öğrenci bir süre sonra olay yerine gelen ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam