Kıyma makinesine elini kaptırdı

 Dün akşam saatlerinde Sultangazi’de çalıştığı lokantada kıyma makinesine elini kaptıran 14 yaşındaki Burak Ç.’nin, üç saati aşan ameliyatla bileğinin kesildiği belirtildi. Gündüz okula gittiği için öğleden sonra lokantada çalışan Burak Ç.'nin babası Ekre

Kıyma makinesine elini kaptırdı

 

Dün akşam saatlerinde Sultangazi’de çalıştığı lokantada kıyma makinesine elini kaptıran 14 yaşındaki Burak Ç.’nin, üç saati aşan ameliyatla bileğinin kesildiği belirtildi. Gündüz okula gittiği için öğleden sonra lokantada çalışan Burak Ç.'nin babası Ekrem Ç.’nin, işveren aleyhine davacı olacağı öğrenildi. 

Dün akşam saat 22.30 sıralarında 50. Yıl Mahallesi B Caddesi üzerinde bulunan bir lokantada servis elemanı olarak çalışan 14 yaşındaki Burak Ç., sağ elini parmakları ile birlikte kıyma makinesine kaptırmıştı. Lokanta çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ve itfaiye kurtarma ekipleri, sıkışan eli kurtaramayınca Ç., sağlık ekipleri ve itfaiye erleri ile birlikte ambulans ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. Hastanede yaklaşık üç saat süren ameliyatın ardından Burak Ç.’nin, kaptırdığı elinin, gece yarısı bileğinden kesildiği öğrenildi. Ç.’nin uyutularak müşahede altına alındığı kaydedilirken, hastane yetkilileri yaşanan olay ile ilgili bilgi vermekten kaçındı.

Sultangazi’de 50. Yıl İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi olan Burak Ç.’nin, olay sırasında kebap salonunun mutfak bölümünde dalgınlıkla elini kıyma makinesine kaptırdığı ileri sürülmüştü.

Ç.’nin sabah okula gittiği, öğleden sonra ise okul harçlığını çıkarmak için lokantada servis elemanı olarak çalıştığı ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam