Kitlenen direksiyon öldürüyordu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinin Türkali köyünde direksiyonu kilitlenen otomobilin şarampole uçması sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı.  Çaycuma ilçesinin Filyos beldesinden Türkali köyüne dönen Hüseyin Sağlam(51) idaresindeki 67 AK 172 plakalı otomobil,

Kitlenen direksiyon öldürüyordu
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinin Türkali köyünde direksiyonu kilitlenen otomobilin şarampole uçması sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı. 
 
Çaycuma ilçesinin Filyos beldesinden Türkali köyüne dönen Hüseyin Sağlam(51) idaresindeki 67 AK 172 plakalı otomobil, Gücceağzı mevkisinde direksiyon kilitlenmesi sonucu yolun sağındaki yaklaşık 60 metrelik uçuruma devrildi. Otomobilde bulunan sürücü Sağlam ile 21 yaşındaki kızı Sevilay, 39 yaşındaki eşi Emine ve 81 yaşındaki annesi Feride Sağlam yaralandı. 
 
Olay yerine çok sayıda 112 Acil, itfaiye ve İl Afet ve Acil Durumu Müdürlüğü ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Feride Sağlam’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. 
 
Olay yerinde kazanın şokunu yaşayan vatandaşlar, “Araba yoldan çıkmış aşağıya sürüklenmiş. Bu kadar uçurumdan kurtulmaları sevindirici.” Dedi. 
 
Bu arada Türkali köyünde kahvehane işleten Cafer Karkide'nin, Hüseyin Sağlam’ın annesi Feride Sağlam’ı diş doktoruna götürmek için Filyos’a gittiğini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler