Kitap sevgisi sınır tanımıyor

Bıçakçı Bedriye Baykaş İlköğretim Okulu tarafından 2011 Eylül ayında başlayan ödüllü “En Çok Kitap Okuma” yarışması Mart ayında sonuçladı. Yarışmada başarılı olan 40 öğrenciye ödül olarak Ankara gezisi düzenlendi. Anıtkabir, İlk Meclis, İkinci Meclis, mev

Kitap sevgisi sınır tanımıyor


Bıçakçı Bedriye Baykaş İlköğretim Okulu tarafından 2011 Eylül ayında başlayan ödüllü “En Çok Kitap Okuma” yarışması Mart ayında sonuçladı. Yarışmada başarılı olan 40 öğrenciye ödül olarak Ankara gezisi düzenlendi. Anıtkabir, İlk Meclis, İkinci Meclis, mevcut Meclis ve harikalar diyarı oyun alanlarını ziyaret eden öğrenciler, izlenimlerini paylaşmak ve desteklerinden dolayı teşekkür etmek üzere Belediye Başkanı Bekir Keskin’in konuğu oldu.
Odasında bulunan dönemin Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ile Başbakanı Şükrü Saracoğlu’nun satranç oynarken çekilmiş resmini öğrencilere gösteren Başkan Keskin, “Dönemin en büyük iki yöneticisinin bu fotoğrafı çok şey ifade ediyor. Hem ülke yönetiyorlar, hem de dinlenmek için satranç oynuyorlar. Önemli olan zamanı iyi bir şekilde dengeli olarak kullanmaktır. Bilgi en büyük hazinedir. Okudukça bilginiz çoğalacak, hem kendinize hem de çevrenizdekilere büyük katkılar sağlayacaktır. Hem kitap okumaya, hem de eğlenmeye zaman ayıracaksınız. Okuma alışkanlığınızı hiç kaybetmeyin” dedi.
Ziyarete Okul Müdürü Ramazan Göçen ile birlikte gelen öğrenciler, okul kütüphanesinin kurulmasında ve diğer çalışmalarında Ödemiş Belediyesi'nin verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, Anıtkabir’de kendilerine armağan edilen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri üniformalı posterini Başkan Keskin'e armağan ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam