Kışanak'tan Silvan'ın Su Sorunu İle İlgili Açıklama

Diyarbakır’ın Silvan ilçesine gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, ilçenin susuzluk sorununu kökten çözeceklerini söyledi.Muhtarlar STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışana

Kışanak'tan Silvan'ın Su Sorunu İle İlgili Açıklama
Diyarbakır’ın Silvan ilçesine gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, ilçenin susuzluk sorununu kökten çözeceklerini söyledi.
Muhtarlar STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Silvan’da son dönemlerde yaşanan su sıkıntısı hakkında bilgi almak, yurttaşlarla ve muhtarlarla bir araya gelmek amacıyla kente geldi. Silvan Belediyesi’nde düzenlenen toplantıda muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Kışanak’a, DİSKİ Genel Müdürü Zülküf Karatekin, Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Turan Kapan, Silvan Belediyesi Eş Başkanı Melikşah Teke ile Yüksel Bodakçi ve meclis üyeleri eşlik etti. 
Burada konuşan Kışanak, DSİ’nin eksik bıraktığı bu çalışmayı DİSKİ’nin kendi imkanlarıyla yapmaya çalıştığını kaydederek, Silvan’ın su sorununu çözmek için 8 milyon euro ayırdıklarını ve bir yıl içinde ilçede içme suyu sorununun kalmayacağını açıkladı. Kışanak, kent içinde belediyenin yaptığı çalışmalara engeller çıkarıldığına dikkat çekerek, vatandaşların bu engellere izin vermediği sürece çalışmaların en fazla bir buçuk yıl içinde biteceğini ve Silvan’ın hiçbir sorununun kalmayacağını ifade etti. 
Toplantının ardından Silvan içme suyu kaynağının bulunduğu alana giden Kışanak, burada yapılacak çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. Su depolarının yerini inceleyen Kışanak, bir an önce içme suyu sorununun halledilmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam