Kırsal Kalkınma Yatırımları İçin Sözleşmeler İmzalandı

Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında 9. etap hibe başvuruları için uygun bulunan 3 projeyle 1 milyon 780 bin lira hibe sözleşmesi imzalandı.Siirt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İzzet Murat, Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında Gıda Tarım ve Hayv

Kırsal Kalkınma Yatırımları İçin Sözleşmeler İmzalandı
Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında 9. etap hibe başvuruları için uygun bulunan 3 projeyle 1 milyon 780 bin lira hibe sözleşmesi imzalandı.
Siirt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İzzet Murat, Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı sistemine 19 adet müracaat yapılmış olup, değerlendirme sonucunda 10 adet yatırımcı müracaatı uygun görülerek Bakanlığımız tarafından onaylandığını söyledi. 10 yatırımcıdan 3'ü ile sözleşme yapılarak yatırım süreci başlatıldığını aktaran Murat, "Yatırım kapsamında 1 adet süt işleme tesisi, 1 adet büyükbaş hayvan ahırı ve 1 adet de 10 dekar sera yapılacaktır. Yatırımların toplam proje bedeli 3 milyon 560 bin lira olup 1 milyon 780 bin lira hibe verilecektir. Ayrıca Kırsal Kalkınma 10. etap hibe başvuruları kapsamında da 12 adet proje müracaatı yapılmış olup, yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda uygun bulunan 4 adet proje bakanlık tarafından onaya gönderilmiştir" dedi. 
Onay sonrası yatırımcılarla sözleşme yapılarak yatırım süreci başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler