Kırmızı ışıkta TIR dehşeti!

Kaza, Erenler İlçesi D-100 Karayolu Bekirpaşa Kavşağı'nda saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan Ankara yönüne giden Necati Buran yönetimindeki 41 NG 469 plakalı TIR, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu duramayarak kırmızı ışıkta bekleyen Bilal D

Kırmızı ışıkta TIR dehşeti!

Kaza, Erenler İlçesi D-100 Karayolu Bekirpaşa Kavşağı'nda saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan Ankara yönüne giden Necati Buran yönetimindeki 41 NG 469 plakalı TIR, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu duramayarak kırmızı ışıkta bekleyen Bilal Dinç yönetimindeki 54 ER 499 ve Seyfullah Avcı yönetimindeki 77 DZ 669 plakalı iki otomobile arkadan çarptı. Daha sonra karşı şeride geçen TIR, Ankara’dan İstanbul yönüne giden Mustafa Emecan yönetimindeki 06 NAJ 45 plakalı dializ hastalarını taşıyan minibüs ile Mustafa Kont'un kullandığı 34 BE 7624 plakalı LPG tankerine çarptı. Kaza sonucu minibüste bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen 2’si çocuk 3 kişi öldü.

 

Kazada, minibüste bulunan Mustafa Emecan (59), Nezahat Tomar (50), Nurcan Tomar (52), Busenur Tomar (10), Fikriye Türk (59) ile 54 ER 499 plakalı otomobil sürücüsü Bilal Dinç ile yanında bulunan Kaniye Dinç yaralandı.

 

Yaralılar, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazaya neden olan TIR sürücüsü Necati Buran gözaltına alındı. Ölen 3 kişinin kimlik tespit çalışması devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam