Kırmızı ışıkta otomobil alev aldı

  Edinilen bilgiye göre, Kırşehir’de 40 DP 362 plakalı otomobil Atatürk Bulvarı'nda aniden alev aldı. 27 Evler kavşağından Fatih Bulvarı'na gelen sürücü Ayhan N., Atatürk Bulvarı üzerinde kırmızı ışıkta durdu. Nedeni bilinmeyen şekilde yanmaya başlayan ot

Kırmızı ışıkta otomobil alev aldı

 

 
Edinilen bilgiye göre, Kırşehir’de 40 DP 362 plakalı otomobil Atatürk Bulvarı'nda aniden alev aldı. 27 Evler kavşağından Fatih Bulvarı'na gelen sürücü Ayhan N., Atatürk Bulvarı üzerinde kırmızı ışıkta durdu. Nedeni bilinmeyen şekilde yanmaya başlayan otomobil yüzünden neye uğradığını şaşıran sürücü, otomobil içinde şoka girince çevredeki esnaflar tarafından çıkartıldı. Yanmakta olan araca da ilk müdahale çevre esnaflarınca yapıldı. İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesi ve püskürtme çalışmasının ardından otomobil trafikten çekilirken sürücü Ayhan N. “Otomobilin nasıl yandığını anlayamadım. Işıklarda durmak için yavaşladım, sonra durdum. Bir anda otomobil alev aldı ve çevrede bulunanlar yardıma geldi.” dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam