Kırmızı Işık ihlali yaptı takla attı!

Kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen Ahmet K.(57), 59 PP 557 plakalı kamyoneti ile kavşaktan dönmeye çalışan Mehmet A. (42) yönetimindeki 34 TF 7666 plakalı demir profil yüklü kamyonete yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile Ahmet K.'nın aracı savrularak

Kırmızı Işık ihlali yaptı takla attı!

Kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen Ahmet K.(57), 59 PP 557 plakalı kamyoneti ile kavşaktan dönmeye çalışan Mehmet A. (42) yönetimindeki 34 TF 7666 plakalı demir profil yüklü kamyonete yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile Ahmet K.'nın aracı savrularak devrildi. Araçtan kendi imkanı ile çıkan Ahmet K. kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Olay yerine gelen ambulans ve polis ekiplerinin gerekli işlemleri yapmasından sonra, bir süre trafiğe kapanan yol yeniden trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam