Kilis'te öğrenci yurdunda çökme!

Kilis'te öğrenci yurdu inşaatında meydana gelen çökme sonucu ağır yaralanan 4 kişiden biri ödü.Alınan bilgiye göre, Ekrem Çetin Mahallesi'nde Nedim Ökmen Anadolu Kız Öğretmen Lisesinin bahçesinde yaptırılan 750 kişilik yurt binası inşaatının 7. katında be

Kilis'te öğrenci yurdunda çökme!

Kilis'te öğrenci yurdu inşaatında meydana gelen çökme sonucu ağır yaralanan 4 kişiden biri ödü.

Alınan bilgiye göre, Ekrem Çetin Mahallesi'nde Nedim Ökmen Anadolu Kız Öğretmen Lisesinin bahçesinde yaptırılan 750 kişilik yurt binası inşaatının 7. katında beton dökülürken meydana gelen çökme sonucu inşaat mühendisi Ökkeş Özdemir (25) ile işçiler Mehmet Topal (37) ve Uğur Topal (20) zemin kata düştü.

Bu sırada zemin katta bulunan inşaat mühendisi Mustafa Kubilay Özalp (38) de yaralandı. Kilis Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mehmet Topal, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Sivil Savunma Müdürlüğü ve Kilis Belediyesi itfaiye ekiplerince yapılan incelemede, enkaz altında başka kimsenin olmadığını belirledi.

Kilis Vali Vekili Abdullah Ayaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yurt inşaatının çöktüğünü belirterek, ''Bir işçimiz hayatını ne yazık ki kaybetti, 3 kişi yaralı. Gerekli incelemelerin yapılması için Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne talimat verildi. Yapılacak çalışma sonucu kamuoyu bilgilendirilecek'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam