Kılıçdaroğlu Bağdat'a

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ve partililerle birlikte Bağdat Caddesi’nde halkı selamladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki mitingi için özel helikopter uçağıyla Bostancı’

Kılıçdaroğlu Bağdat'a
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ve partililerle birlikte Bağdat Caddesi’nde halkı selamladı.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki mitingi için özel helikopter uçağıyla Bostancı’ya geldi. Kılıçdaroğlu’na, CHP’li milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ve Kadıköy Belediye Başkan Adayı Aykurt Nuhoğlu, Şişli Belediye Başkan Adayı Hayri İnönü ve ilçe belediye başkan adayları eşlik etti.
 
Seçim otobüsüyle halkı selamlayan Kılıçdaroğlu ve partililer, Bağdat Caddesi’nde meşaleler ve sloganlarla karşılandı. CHP bayraklarıyla dolup taşan Bağdat Caddesi’nde partililere araçtakiler de korna çalarak destek verdi. Yaklaşık 2 saat sonra Bağdat Caddesi'nden çıkabilen Kılıçdaroğlu'nun otobüsü, Kadıköy'deki miting alanına ilerlemeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam