Kenan Sofuoğlu'nun acı günü

Dünya Supersport Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun, Adapazarı'nda özel hastanede bir süredir tedavi gören babası İrfan Basri Sofuoğlu bugün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Babasının durumunun ağırlaştığını öğrenince, Kenan Sofuoğlu'nun d

Kenan Sofuoğlu'nun acı günü

Dünya Supersport Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun, Adapazarı'nda özel hastanede bir süredir tedavi gören babası İrfan Basri Sofuoğlu bugün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Babasının durumunun ağırlaştığını öğrenince, Kenan Sofuoğlu'nun dün İspanya'dan Türkiye'ye geldiği ve son saatlerinde babasının yanında olduğu öğrenildi.

Sakarya'da, özel bir hastanede kanser tedavisi gören İrfan Basri Sofuoğlu 3 gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 59 yaşındaki İrfan Basri Sofuoğlu'nun sağlık durumunun ağırlaşması üzerine bu yıl katılacağı Moto GP'nin bir alt dalı olan Moto2 yarışmalarında sezonun test sürüşleri için pazar günü İspanya'nın Barcelona kentine giden milli motosikletçi, Kenan Sofuoğlu Adapazarı'ndan gelen haber üzerine Çarşamba günü Adapazarı'na döndü.

Hastaneye giden Kenan Sofuoğlu'nun gelmesinden bir gün sonra, geçen dönem Motosiklet Federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği de yapan baba Sofuoğlu'nun, bu akşam saatlerinde ölüm haberi geldi. Hastane yetkilileri İrfan Basri Sofuoğlu'nun öldüğünü doğrularken, ölüm haberinin ardından Sofuoğlu ailesinin yakınları hastaneye gelmeye başladı.

İki oğlunu motosiklet kazasında kaybeden baba İrfan Basri Sofuoğlu'nun cenazesi yarın Akyazı İlçesi"nde toprağa verilecek. Baba Sofuoğlu, diğer oğulları olan ve 2003 yılında trafik kazasında ölen 24 yaşında iken ölen Bahattin ile yine 2008 yılında Körfez Pisti'nde antreman yaparken geçirdiği kaza sonucu 24 yaşında ölen Sinan Sofuoğlu'nun yanına gömülecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam