Kekeme diye canına kıydı!

Şanlıurfa'da ilköğretim örgencisi 15 yaşındaki Mustafa Çobanyıldızı teneffüste okulun 3. katından atlayarak intihar etti.Edinilen bilgiye göre olay, bu sabah saat 10.00 sularında Ertuğrulgazi İlköğretim okulunda meydana geldi. İddiaya göre, lise 3.sınıf ö

Kekeme diye canına kıydı!

Şanlıurfa'da ilköğretim örgencisi 15 yaşındaki Mustafa Çobanyıldızı teneffüste okulun 3. katından atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, bu sabah saat 10.00 sularında Ertuğrulgazi İlköğretim okulunda meydana geldi. İddiaya göre, lise 3.sınıf örgencisi Mustafa Çobanyıldız, arkadaşlarının kekeç olduğundan dolayı kendisiyle alay ettikleri için bunalıma girdi.

Mustafa Çobanyıldız, girdiği bunalım sonucu okulun 3. katın penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Ağır yaralanan Mustafa Çobanyıldız, öğretmenleri tarafından fark edilmesi üzerine, olay yerine çağırılan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Gencin cesedi, otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Haberi alan aile yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Hastaneye gelerek durum hakkında bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, gencin yakınlarını yalnız bırakmadı. Polis hastanede geniş güvenlik önlemleri alırken ölen çocuğun yakınları ise aileyi yalnız bırakmadı Öte yandan Ertuğrulgazi İlköğretim okulunda sınıf arkadaşları olan çocuklar arkadaşlarının fazla konuşamadığını (kekeme) olduğu için alay ettiklerini teneffüs esnasında kendini aşağı attığını söylediler.

İNTİHAR NOTUNU ELİNE YAPIŞTIRMIŞ

Arkadaşlarının gözleri önünde 3’üncü kattan atlayarak canına kıyan Mustafa Çobanyıldız’ın elinde bantla yapıştırılmış not bulundu. Küçük not kağıdında; "Bu dünyada cehennemi yaşadım. Bu notu okuduğunuz sırada ben ölmüş olacağım. Bu dünyaya niye kekeme olarak geldim. Böyle yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim. Benim ölümümden kimse üzülmesin, ben diğer taraftan sizleri izleyeceğim" yazılı olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler