KCK iddianamesi tamamlandı

 KCK soruşturması kapsamında iddianame hazırlandı. Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Adnan Çimen tarafından hazırlanan iddianame 2 bin 400 sayfadan oluşuyor. ddianamede Prof. Dr. Büşra Ersanlı ve yayıncı Ragıp Zarakolu'nun da aralarında bulunduğu 147'si tut

KCK iddianamesi tamamlandı

 

KCK soruşturması kapsamında iddianame hazırlandı. Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Adnan Çimen tarafından hazırlanan iddianame 2 bin 400 sayfadan oluşuyor.
 
ddianamede Prof. Dr. Büşra Ersanlı ve yayıncı Ragıp Zarakolu'nun da aralarında bulunduğu 147'si tutuklu 193 sanık yer alıyor.
 
Örgüt içerisinde Murat Karayılan'dan sonra gelen Ali Durç ve Kudbettin Yazbaşı da iddianamede yer alan şüpheliler arasında. 2 bin 400 sayfalık iddianamede bir numaralı şüpheli olarak Kudbettin Yazbaşı yer
 
alıyor. İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede Prof. Dr. Büşra Ersanlı örgüt yöneticiliği, Ragıp Zarakolu ise "örgüte yardım etmek"le suçlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam