Kazanı patlayan fabrikada yangın

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikanın kazan dairesinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından fabrikada yangın çıktı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikas

Kazanı patlayan fabrikada yangın

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikanın kazan dairesinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından fabrikada yangın çıktı.

 Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasının kazan dairesinde, sebebi bilinmeyen bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Yangına Çerkezköy ve beldeleri ile Çorlu ve Silivri'den gelen itfaiye ekipleri müdahale etti.

 Ekiplerin dört ayrı koldan müdahale ettiği yangının, kazan dairesinin arkasında bulunan yakıt tanklarına sıçramasından endişe ediliyor. Ola yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, fabrikadaki su stokunun tükenmesi üzerine itfaiye araçlarına çevre fabrikalardan su takviyeleri yapılıyor. Zaman zaman patlamaların yaşandığı fabrikada can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı bildirildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

 Öte yandan Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, Çerkezköy İtfaiye Müdürü Hayrettin Sönmez ve Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez de olay yerine gelerek yangına ilişkin bilgi aldı.

 Aynı fabrikada geçen yıl da kazan dairesinde patlama meydana gelmiş, olayda 2 kişi yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler