Kaza yaptı faturayı aracına kesti!

Kaza, Muammer Aksoy Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü öğrenilemeyen 27 AN 119 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple yoldan çıkarak Emniyet Müdürlüğü önünde ağaca çarptı. Kaza sonrası araçtan inen bir şahıs, yanındakil

Kaza yaptı faturayı aracına kesti!

Kaza, Muammer Aksoy Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü öğrenilemeyen 27 AN 119 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple yoldan çıkarak Emniyet Müdürlüğü önünde ağaca çarptı. Kaza sonrası araçtan inen bir şahıs, yanındakilere bağırarak defalarca aracı tekmeledi. 

Bir başka şahıs da kaza sonrası çevreye saçılan malzemeleri alarak öfkeyle fırlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, sinirli şahısları yatıştırmaya çalıştı. Yatıştırılan şahıslar, kaza sonrası yolda bulunan cam parçalarını polislerle birlikte süpürdü.

Kazayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam