Kayseri'de soba faciası

Zehirlenme, Melikgazi ilçesi Esentepe mahallesi İkizler sokak numara 9'da meydana geldi. Saat 02.00 sıralarında sobadan sızan gazdan zehirlenen 64 yaşındaki Şerife Tunca evde, 11 yaşındaki Onur Çalışkan ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde

Kayseri'de soba faciası

Zehirlenme, Melikgazi ilçesi Esentepe mahallesi İkizler sokak numara 9'da meydana geldi. Saat 02.00 sıralarında sobadan sızan gazdan zehirlenen 64 yaşındaki Şerife Tunca evde, 11 yaşındaki Onur Çalışkan ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Aynı evdeki 63 yaşındaki Şerife Çalışkan ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Bu arada Melikgazi ilçesi Tennuri caddesindeki evde birlikte yaşayan 36 yaşındaki Cihangir Tanyeri ile 35 yaşındaki Sema Temişoğlu; Kocasinan ilçesi Mevlana mahallesi Papatya caddesi Aynur Eraslan apartmanında ise ailesiyle birlikte yaşayan 13 yaşındaki İrem Yılmaz ve ağabeyi 14 yaşındaki Oğuzhan Yılmaz sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 5 kişinini hastanedeki tedavileri sürerken, iki kişinin ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler