Kayseri Barosu’nda israf eleştirileri üzerine iftar yemeğini iptal etti

KAYSERİ Baro Başkanı Fevzi Konaç, geleneksel iftar yemeği programını israf eleştirileri nedeniyle bu yıl yapmayacaklarını söyledi. Baro Başkanı Fevzi Konaç, bu yıl, israf olmaması amacıyla iftar yemeği programı düzenlememe kararı aldıklarını söyledi. Kona

Kayseri Barosu’nda israf eleştirileri üzerine iftar yemeğini iptal etti
KAYSERİ Baro Başkanı Fevzi Konaç, geleneksel iftar yemeği programını israf eleştirileri nedeniyle bu yıl yapmayacaklarını söyledi.
 
Baro Başkanı Fevzi Konaç, bu yıl, israf olmaması amacıyla iftar yemeği programı düzenlememe kararı aldıklarını söyledi. Konaç, her yıl '5 Nisan Avukatlar Günü' ile Ramazan ayı içerisinde 2 kez yemek organizasyonu düzenlediklerini hayıtlattı. Konaç, şöyle dedi:
 
"Mesleki dayanışmanın artması, meslektaşların birbirlerini aileleriyle birlikte yemek, sohbet ortamında görme imkanına kavuşması anlamında faydalı olduğunu düşündüğümüz yemek organizasyonlarına ilişkin olarak Yönetim Kurulumuzca, 5 Nisan Avukatlar günü yemeği ile iftar yemeği arasındaki sürenin gittikçe azalması, iftar yemeğine yönelik israf hususunda eleştiri olması değerlendirilerek 2015 yılı iftar yemeği programının yapılmamasına oybirliği ile karar verildi."
 
Konaç, çevredeki yoksulların içerisinde bulunduğu ekonomik koşullar karşısında Baro olarak duyarsız kalmayacaklarını da ifade ederek, "İptal edilen iftar yemeği programının yerine Kayseri Barosu avukatlarının yapacağı yardımlarla ilimizde kurulacak iftar çadırlarının desteklenmesi ve iaşe paketleri dağıtımı düşünüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam