Kaynana dehşet saçtı !

 Mersin'de bir kadın, barışmak istediği damadı ve ona kaçarak evlenen kızını öldürdü, torunu yaşam savaşı veriyor. BARIŞMAK İÇİN ÇAĞIRDIĞI DAMADI VE KIZINI VURDU Alınan bilgiye göre, Meryem Dursun (39), bir buçuk yıl önce kaçarak evlenen ve İstanbul'a yer

Kaynana dehşet saçtı !

 

Mersin'de bir kadın, barışmak istediği damadı ve ona kaçarak evlenen kızını öldürdü, torunu yaşam savaşı veriyor.
 
BARIŞMAK İÇİN ÇAĞIRDIĞI DAMADI VE KIZINI VURDU
 
Alınan bilgiye göre, Meryem Dursun (39), bir buçuk yıl önce kaçarak evlenen ve İstanbul'a yerleşen kızı Güler Azrak (19) ile damadı Ferdi Azrak'ı (29) barışmak üzere Akdeniz İlçesi Siteler Mahallesi 5601 Sokak üzerindeki evine davet etti. Genç çift, yanlarında bir buçuk yaşındaki kızları Berfin ile birlikte Meryem Dursun'un evine geldi. Burada Meryem Dursun ile kızı ve damadı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
 
Tartışma sonrası Meryem Dursun, kızı Güler ile damadı Ferdi ve bir buçuk yaşındaki torunu Berfin'in üzerine ruhsatsız tabanca ile kurşun yağdırdı. Güler ve Ferdi Azrak olay yerinde yaşamını yitirdi. Kurşunun kafasından girip çıktığı bir buçuk yaşındaki Berfin bebek ise kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
Katil zanlısı Meryem Dursun, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler