Kaymakamlık hayali ölümle bitti

  ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bir otelde garson olarak çalışan ve Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde okuyan 24 yaşındaki Mustafa Yaşar, Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) girmek için otobüs beklediği sırada, tur otobüsünün çarpması sonucu

Kaymakamlık hayali ölümle bitti

 

 
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bir otelde garson olarak çalışan ve Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde okuyan 24 yaşındaki Mustafa Yaşar, Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) girmek için otobüs beklediği sırada, tur otobüsünün çarpması sonucu öldü. 
 
Kemer'in Kiriş Mahallesi'ndeki Daima Resort Otel'de garson olarak çalışan Mustafa Yaşar, Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde KPSS'ye girmek için yola çıktı. Kemer-3 girişinden otobüse binmek için ilçe merkezine doğru yürüyen Yaşar'a, saat 07.30 sıralarında Antalya yönüne seyreden 28 yaşındaki Sinan Kıvrak yönetimindeki 06 DP 8468 plakalı tur otobüsü çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yol kenarına savrulan Mustafa Yaşar, olay yerinde yaşamını yitirdi.
 
SINAV GİRİŞ BELGESİ CESEDİN ÜZERİNE BIRAKILDI
 
Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık görevlileri, Yaşar'ın cesedinin üzerini beyaz bir örtüyle kapattı. Sağlık görevlileri Yaşar'ın sınav giriş belgesini de cesedini üzerine bıraktı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Yaşar'ın cesedi, Kemer Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 
 
Kazayı haber alarak hastaneye gelen Mustafa Yaşar'ın annesi Fadime Yaşar ve iş arkadaşları gözyaşı döktü. Oğluyla aynı otelde çalışan Fadime Yaşar, "Oğlum, Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde okuyordu. Dün akşam bana 'Anne yarın sınava gireceğim ve kesin kazanacağım. Senin artık çalışmana gerek kalmayacak' dedi. Oğlum kaymakam olacağını söylüyordu" diye konuştu.
 
Kazadan sonra polis tarafından gözaltına otobüs şoförü Sinan Kıvrak verdiği ilk ifadesinde, "Virajı döndüğüm sırada Mustafa Yaşar'ı fark etmedim. Emniyet şeridinde yürüyordu. Fren yapınca otobüs kaydı ve çarptım" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler