Kaymakam paraşütle çakıldı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi Kaymakamı Kazım Karabulut, yamaç paraşütü yaparken paraşütünün aniden kapanması sonucu yaklaşık 20 metre yükseklikten kayalıklara düştü.Ambulans helikopterle Bursa'daki hastaneye sevk edilen Kaymakam Karabulut'un boyun tr

Kaymakam paraşütle çakıldı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi Kaymakamı Kazım Karabulut, yamaç paraşütü yaparken paraşütünün aniden kapanması sonucu yaklaşık 20 metre yükseklikten kayalıklara düştü.

Ambulans helikopterle Bursa'daki hastaneye sevk edilen Kaymakam Karabulut'un boyun travması geçirdiği ve sağ kolunda ise kırık bulunduğu bildirildi.

Kaymakam Kazım Karabulut, bugün saat 13.00 sıralarında yanındaki iki arkadaşıyla birlikte yamaç paraşütüyle atlayış yapmak için Mustafakemalpaşa İlçesi'ne bağlı Keltaş Köyü Elkızı Tepesi'ne bölgeye gitti.

Hazırlıkların ardından paraşütüyle kendisini boşluğa bırakan 48 yaşındaki Kaymakam Karabulut'un paraşütünün sağ tarafı aniden kapandı. Atladıktan sonra yaklaşık 20 metre yükselen Karabulut, paraşütünün ters rüzgarla kapanmasıyla kayalıkların üzerine düşerek yaralandı.

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaymakam Karabulut'un boyun travması geçirdiği, başında yaralar bulunduğu ve sağ kolunda ise kırık tespit edildi.

İlçe Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından helikopter ambulansla, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Kaymakam Karabulut'un daha önce de yine yamaç paraşütü yaparken düştüğü ve bir süre tedavi görüdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler