Kayıp İşadamının Cesedi Bulundu

Bağcılar"da 16 Kasım 2012 tarihinde polise başvuran Selami Sağlam"ın ailesi, işadamından haber alamadıklarını ve kaçırılmış olabileceğini söyleyerek müracaatta bulundu.İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada tektil işiy

Kayıp İşadamının Cesedi Bulundu

Bağcılar"da 16 Kasım 2012 tarihinde polise başvuran Selami Sağlam"ın ailesi, işadamından haber alamadıklarını ve kaçırılmış olabileceğini söyleyerek müracaatta bulundu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada tektil işiyle uğraşan işadamı Selami Sağlam"ın cep telefonu kayıtları inceleme altına alındı.
Yapılan inceleme sonucu son olarak görüştüğü kişiler tespit edildi. İkisi kadın 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı.
 
İlk ifadelerine suçlamaları kabul etmeyen şüphelilerin daha sonra Selami Sağlam"ı öldürdüklerini itiraf ettikleri iddia edildi.
 
Sağlam'ın zanlılar tarafından öldürdükten sonra Şamlar köyü yakınlarında ormanlık alana gömüldüğü ileri sürüldü.
 
Bunun üzerine şüphelilerin gösterdiği yerde polis tarafından ceset araması başlatıldı.
Sağlam'ın cesedi yaklaşık 3 saat süren çalışmaların ardından 20.00 sıralarında çıkarıtıldı.
 
Sağlam'ın cesedinin kullanılmayan bir evin bahçesine gömüldüğü öğrenildi. Sağlam'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
 
Öte yandan Sağlam'ın bir yakını "Cuma gününden beridir kayıp. Hiç kimseyle bir husumeti yoktu. Gelmeyince biz de şüphelendik, polise bildirdik" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler